Прекурсори

Для здійснення господарської діяльності, що стосується обігу наркотичних, психотропних речовин, а також прекурсорів, враховуючи всім відому їх небезпеку для суспільства, обов'язково необхідно отримати відповідну ліцензію на діяльність, пов’язану з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Прекурсори наркотичних засобів і психотропних речовин - речовини, які використовуються для виробництва, виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин, включені до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Термін дії ліцензії на діяльність, пов’язану з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів - 5 років.

ТОВ «Трім Стар» надає послуги:

 

1. Консультація досвідченого спеціаліста з приводу необхідності, порядку одержання ліцензії та дотримання ліцензійних умов.

2. Складання пакету документів, який необхідно подати для отримання ліцензії на право здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

3. Подача пакету документів.

4. Отримання ліцензії на обіг прекурсорів, наркотичних засобів і психотропних речовин.

 

Список необхідних документів для отримання ліцензії на прекурсори, наркотичні та психотропних речовини:

  1. Дозвіл Національної поліції на використання об’єктів і приміщень;
  2. Довідки про відсутність у працівників психічних розладів, пов’язаних із зловживанням алкогольними напоями, наркотичними засобами чи психотропними речовинами
  3. Довідка МВС про відсутність у працівників не знятої чи не погашеної в установленому порядку судимості за вчинення середньої тяжкості, тяжкого та особливо тяжкого злочину або за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
  4. Копія документа, що підтверджує право власності або право користування, або спільного користування на об’єкти, на яких провадиться господарська діяльність з культивування рослин
  5. Копія свідоцтва (посвідчення, сертифіката спеціаліста), що підтверджує професійну придатність керівника юридичної особи або керівника відповідного підрозділу юридичної особи, для зайняття діяльністю з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
  6. Копії дипломів працівників, які будуть допущені до роботи вищевказаними речовинами

 

Основні переваги, які Вам дає ліцензія на право здійснювати діяльність з обігу психотропних речовин, наркотичних засобів і прекурсорів:

1. Ви отримуєте можливість законно здійснювати діяльність, пов’язану з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

2. Можливість повноцінно здійснювати ветеринарну чи медичну практику певного виду.

3. Наявність ліцензії безперечно викликає довіру та серйозне ставлення контрагентів.

4. Суб'єкт господарської діяльності, який легально займається діяльністю, пов’язаною з обігом психотропних речовин, наркотичних засобів та прекурсорів, більш конкурентний.

5. Ви не будете притягнуті до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів та до адміністративної відповідальності за здійснення ліцензійної діяльності без ліцензії.

Наші клієнти