Аналіз грунту

Аналіз грунту дозволяє оцінити загальний екологічний стан і безпеку грунтового покриву території, що обстежується, дізнатися хімічний склад, якість і придатність грунту для здійснення сільськогосподарської діяльності.

Масове застосування добрив і отрутохімікатів при вирощуванні харчових культур, промислове забруднення, викиди важких металів від автотранспорту, забруднення радіонуклідами - всі ці фактори сприяють погіршенню екологічного стану ґрунтового покриву, що в свою чергу, може мати негативний вплив на здоров'я людини і тварин, негативно відбитися на якості і кількості майбутнього врожаю.

Для оцінки забрудненості земель важкими металами, а також для визначення ступеня впливу на Вашу земельну ділянку прилеглих промислових об'єктів, звалищ і автомобільних трас, ми рекомендуємо провести в лабораторії ТОВ «Трім Стар» аналіз грунту з використанням стандартного переліку хімічних показників. Цей аналіз також проводиться на стадії вибору земельної ділянки і виконання проектних робіт, при будівництві та введенні об'єкта в експлуатацію.

Аналіз грунту на родючість (аналіз грунту тепличного) рекомендований для садівників і городників, дозволяє провести оцінку стану грунту на ділянці перед вирощуванням сільськогосподарських культур, підібрати рослини, які ідеально приживуться на цьому грунті, забезпечити деревам родючу основу, а також раціонально і ефективно застосовувати добрива в майбутньому.

Аналіз грунту здійснюється на сучасному технічному рівні. Термін виконання замовлення - від 1 до 2 тижнів.

Наші клієнти