Науково-практичний семінар "Діяльність суб'єктів господарювання у сфері водокористування: законодавство, економіка, технології"

Науково-практичний семінар "Діяльність суб'єктів господарювання у сфері водокористування: законодавство, економіка, технології", який відбувся 16 березня 2016 р., та був організований Черкаською обласною організацією Всеукраїнської Екологічної Ліги та ТОВ "Трім Стар"

На семінарі були розглянуті такі питання:

1. ПОГОДЖЕННЯ УМОВ І ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛІВ НА СПЕЦІАЛЬНЕ ВОДОКОРИСТУВАННЯ.
Довга Людмила Володимирівна - заступник начальника управління екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації.

2. КОНТРОЛЬ ЗА ВИКОНАННЯМ ВИМОГ ДОЗВОЛІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ВОДОКОРИСТУВАННЯ.
Лисечко Наталія Іванівна - заступник начальника відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря Державної екологічної інспекції у Черкаській області

3. НАДАННЯ ВИСНОВКІВ ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ВИДАЧІ ДОЗВОЛУ НА СПЕЦІАЛЬНЕ  ВОДОКОРИСТУВАННЯ. ЦІЛЬ ВОДОКОРИСТУВАННЯ. ЗВІТНІСТЬ ПО ФОРМІ 2ТП-ВОДГОСП (РІЧНА).
Іванюк Вікторія Олександрівна - начальник відділу комплексного використання водних ресурсів Черкаського регіонального управління водних ресурсів.

4. НОВІ ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРОБКИ ЩОДО ВОДОПІДГОТОВКИ ТА ОЧИЩЕННЯ СТІЧНОЇ ВОДИ. 
Столяренко Геннадій Степанович - доктор технічних наук, професор Черкаського державного технологічного університету.

 5. ЛАБОРАТОРНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ЯКІСТЮ ВОДИ
Стадник Алла Анатоліївна - завідувач лабораторії ТОВ "Трим-Стар".

 

Але на жаль, не всі запрошені доповідачі були присутні на семінарі, тому питання, що стосуються буріння та тампонажу свердловин, були нами надіслані до РУВРу та ТОВ "ПБК-Водпроект", наразі чекаємо відповідей.

Ще раз дякуємо за плідну співпрацю та вітаємо з Всесвітнім днем Води, який в цьому році проходив під гаслом "Вода та працевлаштування"

Наші клієнти